democracia inclusiva

Re-construint la democràcia (Escola d'Estiu d'Attac-Catalunya)

play
Tuesday, 26 June, 2012

"Re-construint la democracia", xerrades i debat a la 10ª Escola d'Estiu de Attac-Catalunya, a la Casa Elizalde de Barcelona el 26 de juny 2012.

Ponents: Blai Dalmau (del Grup d'Acció de Democràcia Inclusiva de Catalunya), Félix Rodrigo Mora (pensador compromès) Quim Arrufat (de la CUP de Vilanova i la Geltrú) i Hugo Alvira Esteban (de la Universitat Indignada).

Vídeo realizat per la Comissió Àudiovisual GADI Catalunya.

Autonomía vs. Heteronomía

play
Monday, 28 November, 2011

Fragment de la xerrada-debat sobre Democràcia Inclusiva organitzada per Desazkundea a l'Hika Ateneo de Bilbo, el 28 de novembre de 2011.

"El projecte d'autonomia individual i col·lectiva no és una utopia sinó un projecte històric-social que pot realitzar-se, res mostra que sigui impossible. La seva realització no depèn més que de l'activitat lúcida dels individus i dels pobles, de la seva comprensió, de la seva voluntat, de la seva imaginació." (Cornelius Castoriadis)

Un país d'empeus!

play
Friday, 12 November, 2010

Amb aquest documental volem contribuir al debat sobre una nova cultura democràtica a Catalunya. Pensem que, paral·lelament a les lluites locals, és molt important aconseguir impulsar campanyes comunes que permetin aprofundir la democràcia. Es fa urgent que les polítiques territorials i d'obres públiques permetin una participació real i constant de la ciutadania.info: http://www.unpaisdempeus.cat/ ;

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.