Defensa Animal

Dia de la mare (humana o no)

play
Tuesday, 8 May, 2012

DefensAnimal.org va organitzar la 6a edició de l'acte "Respecte per a totes les mares, humanes o no", diumenge al matí, a la Plaça de la Verge de València.

Actes pel Dia de l'Animal de Laboratori

play
Tuesday, 24 April, 2012

Diferents organitzacions de Drets Animals han sortit al carrer per reclamar la fi de la investigació científica que impliqui l’ús d’altres animals.

Protesta contra el Reial decret a Madrid

play
Saturday, 18 February, 2012

La Fundació Equanimal amb el suport d'Igualdat Animal i el Partit Animalista han realitzat un acte de protesta pel recent catàleg d'espècies invasores.

Actes previs al Dia Internacional del Veganisme

play
Saturday, 29 October, 2011

En motiu del Dia Internacional del Veganisme, que se celebra el proper dimarts 1 de novembre, moltes entitats han organitzat actes arreu del món per difondre l’antiespecisme, el veganisme i el concepte de Drets Animals.

Accions en el Dia Mundial del Veganisme

play
Tuesday, 1 November, 2011

En motiu de la celebració del Dia Mundial del Veganisme, diferents entitats han organitzat esdeveniments per a denunciar l'ús d'altres animals en la vida diària dels humans i les seves conseqüències. Per a mostrar aquest ús, algunes entitats van oferir menjar lliure d'explotació animal, com AnimaNaturalis que, en llocs com Palma, Eivissa i Barcelona, van repartir truites sense ou, hamburgueses, croquetes, salsitxes, formatges o mortadeles vegetals.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.