cuina vegana

La Fira Vegana de Barcelona fa un any

play
Sunday, 22 December, 2013

La Fira Vegana de Barcelona acaba de complir un any proposant
mensualment productes vegans casolans directament dels i les productores
a les persones consumidores. Durant aquest primer any i amb una
freqüència d’un dissabte al mes, un número creixent de participants han
pogut oferir tot tipus de productes vegans en un únic espai, com ara

V de Gust: Hamburgueses ZacRoyal de Luxe

play
Monday, 23 December, 2013

Segon programa de receptes veganes a la TVAnimalista i a càrrec de la cuinera Zaraida Fernández. A través dels seus consells aprendrem de forma fàcil a cuinar plats lliures de productes de procedència animal. En aquest programa ens mostra com cuinar unes hamburgueses de ceps i tomàquet sec. Et “V de gust”?

V de gust: Cookies veganes

play
Saturday, 26 October, 2013

A la TVAnimalista estem d’estrena, nou programa de receptes veganes a
càrrec de la cuinera Zaraida Fernández i des de la seva cuina.
A través dels seus consells aprendrem de forma fàcil a cuinar plats lliures de productes de procedència animal.
En aquest primer programa ens mostra com cuinar galetes de xocolata. Et “V de gust”?ingredients:

Fira Vegana a Barcelona

play
Saturday, 15 December, 2012

La Fira Vegana ha debutat a Barcelona a l’espai de creació RaiArt del barri la Ribera. Desprès de l’experiència el passat juny a Badalona els expositors han volgut apropar els productes vegans i casolans als i les barcelonines.

Marxa pel Dia Internacional del Veganisme

play
Thursday, 1 November, 2012

En motiu del Dia Internacional del Veganisme, Igualdad Animal va convocar una marxa el dia 1 de novembre des de plaça Catalunya de Barcelona fins a la plaça de Sant Jaume.
En aquest acte es va repartir menjar vegà per exemplificar que a través d'una degustació de productes sense explotació animal, que existeix una alternativa ética dels nostres actes alimentaris.

Coca de iogurt vegana

play
Wednesday, 27 June, 2012

Ingredients:

2 iogurts de soja de sabors (en aquesta cas hem utilitzat iogurt de mango i fruita de la passió)

6 gots de iogurt plens de farina de blat (equival a 400g)

3 gots de iogurt amb sucre de canya (equival a 300g)

1 sobre de llevat
2 gots de iogurt amb oli de gira-sol
1 got de llet de soja
1 cullerada somera de vinagre de poma
1 polsim de sal.

opcional:
sucre per decorar
fruita amb almívar
fruits secs (nous, ametlles trossejades, etc) o fideus de colors

CUINA VEGANA: Bròquil amb seitan i beixamel

play
Thursday, 26 April, 2012

Cuina Vegana t'explica com cuinar un plat sa i complet, compost de verdures i proteïna vegetal, digestiu i étic.

2on Concurs de truites veganes

play
Saturday, 25 February, 2012

Per segon any consecutiu Gopal va organitzar el concurs benèfic de truites de patates veganes, com en la primera edició, van estar presents diferents organitzacions animalistes i cadascuna d'elles va fer una presentació de les principals campanyes que portaran a terme durant aquest any 2012.

Veganisme a la Fira de Barcelona

play
Friday, 2 December, 2011

Barcelona degusta, el salo de l'alimentació per al consumidor, s'ha celebrat els dies 2, 3 i 4 de desembre al recinte de Montjuïc de Barcelona. Enguany ha comptat amb la presència dels establiments Gopal i Lujuria Vegana en un stand compartit.

Emissio 005 tdt barcelona

play
Wednesday, 1 February, 2012

Programació emesa el dia 01/02/2012 pel canal 37 de la TDT del Barcelonès i Maresme

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.