creative commons

Pitada als Goya by Anonymous

play
Sunday, 13 February, 2011

Aiii i si arriben a ser els goya a Barcelona!!!!! Video exTret del youtube; usuaria trikar! " Esto no lo veréis en la TV. Pitada de las cientos de personas que hemos ido a expresar nuestra indignación contra Sinde, su Ley, el mal negocio que es el cine español, el que criminalicen a los internautas, que nos llamen piratas,terroristas.etc. Somos Legión. No a la Ley Sinde. Descargar no es delito. Compartir es cultura.

[No-Res] Una pel·lícula sobre la Colònia Castells PROM

play
Monday, 17 January, 2011

[No-Res] Vida i mort d'un espai en 3 actes.
Promoció de la pel·lícula No-Res, una crònica dels últims anys de la Colònia Castells, una de les poques colònies fabrils que queden a Barcelona, que serà derruïda al llarg 2011.
Creative Commons
Producció: Metromuster + info: http://no-res.cc/estat-del-projecte/

Trailer: Terra Roja

play
Thursday, 2 December, 2010

Vietnam és el segon productor mundial de cafè des de finals dels anys 90. La introducció massiva d'aquest cultiu, estimulat per les polítiques de desenvolupament del Banc Mundial, no sols va provocar una crisi salvatge a Centre Amèrica sinó que va canviar radicalment les formes de vida de milions habitants de l'altiplà central de Vietnam. Aquesta regió es caracteritza per tenir una alta concentració de basalt al sòl. El basalt és roig.
Any de realització: 2006.veure a vimeo.com: http://vimeo.com/17195916
Producció de METROMUSTER. Direcció: Xavier Artigas

Leo Bassi i el :D Evolution Summit 2010

play
Monday, 29 March, 2010

Respuesta de la ciudadania y la comunidad creativa al recorte de libertades en internet (Internet no sera otra TV) que estan tejiendo los ministerios culturales europeos. Durante tres dias (29,30,31 marzo) se realizó estriming, Leo Bassi hizo una gran accion, el cobrador del Track, P2P Fundation, Miguel Brieva...y mucho más

Acció per a la despenalització del Top Manta

play
Saturday, 20 March, 2010

Manifestació a Terrassa i altres ciutat d'Espanya per la despanlització dels top manta.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.