Contrainfos núm. 5

Contra_infos
Friday, 23 December, 2011

En aquest contrainfos es parla de les concentració davant el Centre d'Internament d'Extrangers (CIE) de Barcelona en protesta pel vulnerament dels drets de les persones migrades.
D'altra banda veurem com el consumime nadalenc desborda la ciutat de barcelona en plena crisi, la Presentació als cines Verdi del documental "No-Res, vida i mort d'un espai en tres actes" sobre la Colònia Castells, a càrrec del seu director Xavier Artigues.

Veurem com les cooperatives són una alternativa al consumisme i a les organitzacions capitalistes. Es presenta també el cas de l'Infoespai de Barcelona, al barri de Gràcia.
En la secció internacional parlem de les eleccions parlamentàries a Rússia, on el partit de Putin obté la victòria. El poble rus, l'oposició i els observadors internacionals denuncien frau electoral. I parlarem de la manifestació a Argentina a favor dels drets socials i contra la criminalització dels moviments socials.

En l'apartat de recull de noticies curtes tenim:
Protestes per la pista de gel a Pl. Catalunya - Assemblea General a Pl. Catalunya - Maltractament animal al Zoo de Barcelona - Marxa al Baix Llobregat contra les retallades - Protesta ecologista contra les entitats bancàries - Alliberament d'un espai a la Universitat de Barcelona contra la privatització de l'espai públic - Marxa de torxes contre les preses polítiques - Desallotjament amb violència a Zaramaga, Euskadi - Manipulació informativa en la commemoració de la mort d'Alexis en les revol

Per últim, l'observador de la informació analitza el cas del documental de Telemadrid sobre el que ells presenten com "kale borroka a la catalana". A més, la cadena madrilenya ha rebut denuncies per la vulneració de diversos drets de les persones que hi apareixen.

Emissió
Dia i hora d'emissió: 
Friday, 23 December, 2011 - 14:00:00
Dia i hora d'emissió: 
Friday, 23 December, 2011 - 20:00:00
Dia i hora d'emissió: 
Saturday, 24 December, 2011 - 14:30:00
Dia i hora d'emissió: 
Saturday, 24 December, 2011 - 20:30:00

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.