Contrainfos 8

Contrainfos núm. 8 Flamenc al banc

play
Wednesday, 22 February, 2012

Acció contra els bancs a Barcelona.

Contrainfos núm. 8 L'Observador de la Informació

play
Wednesday, 22 February, 2012

Aquesta quinzena l'Observador de la informació ens parla de TMB i la imminent vaga de transports, de Trias i de la manipulació informativa que ens arriba des de CubaInformación.

Contrainfos núm. 8 L'Entrevista a Ben Ronan (Anarquistes Contra el Mur)

play
Wednesday, 22 February, 2012

Entrevistem a Ben Ronan, activista israelí del Grup Anarquistes contra el Mur, que ens parla del conflicte d'ocupació entre Israel i Palestina. De la resistència de Palistines i Israelianes contra el Mur de l'Estat d'Israel.

Contrainfos núm. 8 Estat de la Premsa

play
Wednesday, 22 February, 2012

Vagues de transport, manifestacions de funcionaris, concentracions de treballadors, accions d’aturats i pensionistes, i fins i tot teatres de mossos indignats. Sembla ser però que el món de la comunicació no té opció per defensar-se més enllà de la seva pròpia paraula. Els mitjans alternatius, lliures, horitzontals i assemblearis són una de les solucions a la crisis que els mitjans de comunicació estan vivint. Una crisis que obligar a callar, a amagar i així protegir els interessos dels qui manen dins del mitjà, mitjà per molt que es digui el contrari, sempre molt polititzat.

Contrainfos núm. 8 Nova web de LaTele

play
Wednesday, 22 February, 2012

LaTele estrena la nova super web!!! Estem molt contentes!!

Contrainfos núm. 8

play
Wednesday, 22 February, 2012

Al Contrainfos núm. 8 de la 2a quinzena febrer 2012 xerrem de Grècia i les alternatives pupulars devant l'Estat intervingut, de la nova Reforma laboral a Espanya i les reaccions que no s'han fet esperar, protestes sindicals, la Manifestació del cas 4F, de les protestes per part de les escoles bressol, què és i quines reaccions han provocat la nova iniciativa de la T-11, la nova web de Latele.cat , on ens serà molt més fàcil compartir continguts i per fi, podrem veure l’emissió de la tdt online, entre d’altres.
Tambè coneixerem el moviment "Salvem el casc antic de Sant Andreu", l'estat del monopoli dels Mass Media, #Pensemelmomen, l'entrevista, on ens arriba una entrevista realitzada a Ben Ronan membre de Anarquistas Contra el Mur de Palestina i l’Observador de la informació amb el cas de manipulació dels mitjans entorn la propera vaga de TMB i un divertit video de Trias, a més de una manipulacio informativa des de cubainformación.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.