contrainformació

Presentació del portal informatiu La Intervia

play
Friday, 8 November, 2013

El nou portal digital independent de l'Eixample es presentava en públic el 8 de novembre a la Casa Groga.Aquí l'acte complert.

Presentació de La intervia [Contrainfos]

play
Friday, 8 November, 2013

L’acte, que va reunir prop de 50 persones a la Casa Groga, va servir per
presentar el mitjà al barri i per aprendre d’altres experiències
comunicatives, com La Burxa (revista del barri de Sants) i La Directa (setmanari

MASALA, periòdic d'informació, denúncia i crítica social de Ciutat Vella

play
Saturday, 15 September, 2012

Després de 10 mesos de descans que han servit per a replantejar i repensar el projecte, el proper 15 de setembre tornarà als carrers dels barris de Ciutat Vella de Barcelona la revista Masala, donant continuïtat així a més de 10 anys d'existència. Les pàgines de la revista escrites en català, castellà, àrab i urdú han esdevingut un espai de referència per entendre el que passa a la complexa realitat del Raval, el Gòtic, la Ribera o Sant Antoni, i de com tot això es vertebra i es relaciona amb el conjunt de la ciutat.

masala.cat
twitter: @masalaCV
facebook: MasalaCiutatVella

Hazte soci@ LaTele te necesita

play
Thursday, 8 December, 2011

Un canal de televisión, colectivo, abierto, popular, asambleario, sin intereses comerciales, solidario.... "UNA EXTRAÑA UTOPIA" NO, LaTele es una realidad para las miles de personas que nos siguen en la red o a través del TDT. Una realidad, si, pero una realidad difícil de llevar sol@s, es por eso que pedimos tu apoyo, 15 euros al año, colaboraciones, envíos de material, en fin que la tele es de todas, pero no se hace sola. APOYA LA TELE, APOYA LA CONTRAINFORMACION.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.