cine

Contrainfos 101

play
Monday, 20 April, 2015

Aquesta setmana tenim les següents noticies:1-Tornem al Parlament2-Manifestació suport a La Clandestina3-Presó de Zuera4-Gallecs5-Contra el Genocidi6-Caravana europea Ayotzinapa7-Conaie8-Festival de Cine Anarquista de Barcelona (FCAB)

La Clase Obrera va al Paraiso

play
Tuesday, 22 November, 2011

 enuncia de las condiciones laborales en las fábricas a través de la
historia de un obrero modelo que, a raíz de un accidente, se hace
sindicalista. parte 2 ---> http://youtu.be/JR91nf9AP6A

Presentació del Documental 4F. Ni oblit ni perdó [Contrainfos]

play
Sunday, 9 June, 2013

Ahir 8 de juny del 2013 tenía lloc a Barcelona la presentació del documental 4F "ni oblit ni perdó".En un principi l'acte es celebrava a la sala Rai, però una sorpressa inesperada va portar a les gairebé 700 persones a inagurar el Cinema Patricia Heras, on amb l'okupació simbòlica del cinema de Vía Laietana, es va projectar el documental.

El Festival Protesta comença a escalfar motors

play
Thursday, 9 May, 2013

El proper 18 de maig es celebrarà la primera edició del Festival Protesta, un festival de curtmetratges de critica social i mediambiental amb seu a Vic. El passat dimecres 8 de maig es va presentar en roda de premsa a Vic la seva programació. De la vuitantena de curtmetratges rebuts, un grup d'experts n'han seleccionat 10 que seran els finalistes que es podran veure el dia del festival. Però les activitats que giren entorn al festival són tals com una taula rodona sobre la producció i difusió de curtmetratges documentals o diverses exposicions de projectors de cine, de fotografia social i de publicitat activista. Els guanyadors del festival s'emportaran un premi en metàl.lic i un trofeu fet artesanalment. El Festival Protesta es realitzarà el dissabte 18 de maig a l'Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic. LaTele emetrà un programa especial sobre el Festival Protesta la primera setmana de juny que serà emès pel canal 37 de la TDT i pel web http://latele.cat. Més informació: http://festivalprotesta.com

DEL PODER

play
Monday, 20 February, 2012

CONTACTO: del_poder @ zavan.eu
En Génova 2001 el enfrentamiento entre el Estado y los movimientos sociales dejó ver la verdadera naturaleza del poder. La represión policial fue la respuesta a la más numerosa protesta que se había vivido hasta el momento. Trescientos mil manifestantes vieron de frente el lado más violento de la democracia.

1936 Aurora de esperanza ( película Anarquista )

play
Monday, 26 September, 2011

Melodrama de inspiración anarquista sobre la desesperada situación de la clase obrera y el inicio de la Revolución social.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.