cies no

AIR MELENDI

play
Tuesday, 29 April, 2014

#AirMelendi
#CIEsNO
#CIErre
#VuelosVerguenza
#BoikotAirEuropa
#DeportacionMasivaNO
#cer0deportaciones  By Antigonia

Fronteres Invisibles {Contrainfos}

play
Sunday, 4 August, 2013

Acció realitzada a la platja de Poblenou-Barcelona el diumenge 4 d'agost. Acció realitzada conjuntament a difernts ciutat de la península i a nivell internacional. Per tal de visibilitzar les morts silenciades a les fronteres.http://plataformaadesalambrar.wordpress.com/about/a-desalambrar-las-playas/

Denuncian faltas a las internas en los Centros de Internamiento para Extrangeros

play
Tuesday, 26 March, 2013

Denuncian de faltas a las internas en los Centros de Internamiento para Extrangeros (Cie`s). 

Concentració davant el Cie Diumenge 20G Contrainfos 33

play
Sunday, 20 January, 2013

Una setentena de persones s'han desplaçat aquest diumenge dia 20 de Gener fins Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca per exigir la llibertat dels dos veïns del barri de Poblenou que van ser empresonats la setmana passada a les naus del Poblenou. Un d'ells, el Yussif a estat alliberat el dimarts al matì, un dia despré de la seva cita per iniciar el seu tramit de residència.

Yussif Llibertat!

play
Saturday, 12 January, 2013

Contrainfos 30 Tanquem els CIEs

play
Saturday, 15 December, 2012

En aquest Contrainfos hem anat a les Jornades de reflexió i acció per al tancament dels Centres d'Internaement d'estrangers i la manifestació convocada pels mateixos per anar juntes al CIE de la Zona Franca a Barcelona.

Contrainfos 30

play
Tuesday, 18 December, 2012

En aquest Contrainfos hem anat a les Jornades de reflexió i acció per al tancament dels Centres d'Internaement d'estrangers i la manifestació convocada pels mateixos per anar juntes al CIE de la Zona Franca a Barcelona. Hem anat al I Seminario de Dinamización Local Agroecológica, parlem de la detenció en la que es troba Alfons detingut a Madrid i amb règim FIES desde la passada vaga general del 14N. De la gestió donada ara a la plataforma de joves i entitats del barri de Gràcia per la gestió del casal La Fontana, una mirada crítica de la marató de TV3 d'aquest cap de setmana i de la Gala de la Fi del Mòn que celebrarà LaTele.cat aquest 21 de Desembre a Can Vies al que esteu totes convidades.

Un nou Contrainfos tots els dimarts
s'emet al canal 37 de la tdt:

Dimarts - 15:00:00
Dijous - 15:00:00
Dissabtes - 15:00:00

Dilluns -21:00:00
Dimecres - 21:00:00
Divendres - 21:00:00
Diumenges - 21:00:00

contrainfos@latele.cat

n/a

Contrainfos 14. Visita al CIE de Zona Franca

play
Thursday, 17 May, 2012

El passat dilluns 30 d'abril, el ministre d'Interior jorge fernández Dias, anul.laba la seva visita prevista al CIE de zona franca i en el seu lloc es presentaven el secretari de seguretat de l'Estat, Ignacio Uyoa i la delegada del govern de l'Estat espanyol, María de llanos. La seva idea era presentar la nou reglament dins els centres d'internament, i aconseguir aixi un rentat de cara enfront els ultims fets com les vagues de fam, les tortures, o les morts dins dels centres d'internament d'estrangers. Ni centres d'Internament d'estrangers ni centres d'estancia contralada d'estrangers, que es com a partir d'ara els volen denominar.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.