Can Piella

hArtiCultura 12

play
Thursday, 16 May, 2013

En aquest hArtiCultura passem una peça d'una performance de la poesia "El lázaro" de Cernuda de les companyes del centre de creació Margarita www.salamargarita.com. Un vídeo de les jornades de resistència de Can Piella http://www.canpiella.cat/ amb espectacles artístics dirigits als més petits i petites. I la col.laboració del nostre corresponsal Kontragaspy que entrevistarà a Abel Hernández i l' exposició amb les il.lustracions del seu llibre "No soy Don soy yo". Passem un avanç del trailer del III Festival de Cinema anarquista de Barcelona http://laotracarboneria.net/fcab-2013-festival-de-cinema-anarquista-de-b...Programa original de www.latele.cat. Emissió els dimecres a les 22:30h al 37 del TDT.Per acabar i a continuació de l'hArtiCultura estrenen episodi "ARTE CON MAYÚSCULA" un programa de Martina Dry i Svaselina Luvrika.

Can Piella Viu

play
Wednesday, 15 May, 2013

Un grup de suport a Can Piella es presenta davant de l'ajuntament de Montcada i Reixac. 15M prop de les 13.30 hr.

La terra per a qui la treballa

play
Monday, 15 April, 2013

http://directa.cat/noticia/terra-qui-treballa (15/04/2013) Al Poblenou de Barcelona, a Montcada i Reixac, a la Llagosta o a Gavà, avui, trobem diferents experiències d’apropiació de terres on es desenvolupen projectes autogestionaris al voltant de l’agricultura orgànica. Parlant amb algunes de les seves protagonistes,trobem que, mitjançant l’ocupació de terres, s’intenta fomentar l’autoconsum,la creació de xarxes de suport mutu a barris treballadors durament castigats per la crisi, experiències pedagògiques per recuperar coneixements del món rural ja perduts, la creació d’espais de lleure al marge de l’oci comercial o, fins i tot, experiències d’autoocupació.

Ofensiva hortícola a La Llagosta!! (#CanPiellaViu)

play
Monday, 25 February, 2013

El 24 de febrer de 2013, activistes i veïns de La Llagosta han recuperat un solar abandonat per iniciar un hort popular. Comptaven amb el suport d'activistes de la xarxa europea Reclaim the Fields, que protagonitza lluites per la terra i okupacions hortícoles. Més informació a www.canpiella.cat i www.reclaimthefields.org .

Contrainfos 36. Represa l'amenaça cautelar del desallotjament de Can Piella

play
Tuesday, 19 February, 2013

A partir del 15 de febrer l'espai social okupat Can Piella torna a estar
sota l'amenaça de desallotjament cautelar. Durant el cap de setmana del
15 al 17 de febrer un elevat nombre d'assistents va acudir a les
jornades "covant alternatives" on es van aprofitar les xerrades,
tallers, actuacions, música i activitats varies per seguir treballant i
difonent el projecte social.

Can Piella.

play
Monday, 11 February, 2013

Sobre la sociedad del adoctrinamiento (Félix Rodrigo Mora)

play
Saturday, 17 November, 2012

Extractos de la charla de Félix realizada el pasado sábado 17 de noviembre en Can Piella (canpiella.cat), "Sobre la sociedad del adoctrinamiento y la necesidad de una revolución integral", y de la entrevista sobre su libro "La democracia y el triunfo del Estado".

Contrainfos 21. AcamPiella

play
Tuesday, 16 October, 2012

Les repobladores rurals que des de fa tres anys han rehabilitat l’antiga masia de Can Piella han mostrat la seva determinació a resistir davant de qualsevol intent de desallotjament. “Alcatraz especula, Can Piella viu” es podia llegir el dia de la manifestació, a la façana d’un gratacels d’habitatges que és propietat del Grupo Alcaraz, la mateixa empresa que ha instat la denúncia penal contra Can Piella. El termini per a que abandonin l’immoble –catalogat i datat del segle XVII– i els conreus comunitaris, finalitzaba el dilluns 15 d’octubre, però, FINALMENT HA QUEDAT SUSPÈS EL DESALLOTJAMENT.

Contrainfos 21

play
Tuesday, 16 October, 2012

El Contrainfos d'aquesta setmana ha estat marcat per la vaga estudiantil, la movil.lització global del passat dia 13, i l’exaltació patriòtica. Desde el nacionalisme espanyol amb la celebració del 12 de octubre i l’intent d’espanyolitzar l’educació a catalunya. I desde el nacionalisme català repetint fins a la sacietat, el tema del referendum com a salució a tots els mals haguts i per haver. i com cada 15 dies: l'Observador de la informació.

n/a

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.