Ben ronan

Contrainfos núm. 8 L'Entrevista a Ben Ronan (Anarquistes Contra el Mur)

play
Wednesday, 22 February, 2012

Entrevistem a Ben Ronan, activista israelí del Grup Anarquistes contra el Mur, que ens parla del conflicte d'ocupació entre Israel i Palestina. De la resistència de Palistines i Israelianes contra el Mur de l'Estat d'Israel.

Contrainfos núm. 8

play
Wednesday, 22 February, 2012

Al Contrainfos núm. 8 de la 2a quinzena febrer 2012 xerrem de Grècia i les alternatives pupulars devant l'Estat intervingut, de la nova Reforma laboral a Espanya i les reaccions que no s'han fet esperar, protestes sindicals, la Manifestació del cas 4F, de les protestes per part de les escoles bressol, què és i quines reaccions han provocat la nova iniciativa de la T-11, la nova web de Latele.cat , on ens serà molt més fàcil compartir continguts i per fi, podrem veure l’emissió de la tdt online, entre d’altres.
Tambè coneixerem el moviment "Salvem el casc antic de Sant Andreu", l'estat del monopoli dels Mass Media, #Pensemelmomen, l'entrevista, on ens arriba una entrevista realitzada a Ben Ronan membre de Anarquistas Contra el Mur de Palestina i l’Observador de la informació amb el cas de manipulació dels mitjans entorn la propera vaga de TMB i un divertit video de Trias, a més de una manipulacio informativa des de cubainformación.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.