AUDITORIA

VIVIR EN DEUDOCRACIA 1/5

play
Wednesday, 15 August, 2012

Desde la Auditoria de la Deuda Pública de Barcelona hemos querido realizar éste pequeño reportaje para ilustrar a todos nuestros telespectadores sobre el fenómeno de la deuda pública y como ésta se fundamenta sobre los mismos pilares que la deuda externa, deuda ilegítima o deuda odiosa, que los países en vías de desarrollo llevan años denunciando. Aquí tienen el primero de 5 capítulos.

VIVIR EN DEUDOCRACIA

play
Thursday, 2 August, 2012

La Auditoria de la Deuda de Barcelona ha preparado éste pequeño reportaje con la intención de informar a uestros telespectadores en la urgencia y la gravedad de la crisis financiera que estamos viviendo actualmente en España. A modo de símil, esta pieza audiovisual que recoge momentos de una sesión informativa real y lis remasteriza con grafismos de nuestro powerpoint [descargable en nuestra web: auditoria15m.com] ilustra con el mayor lujo de detalles las razones que han provocado esta crisis, denunciando vehementemente a la industria financiera como causante principal de esta crisis que no deja de expandir el número de países en peremnes vías de desarrollo.

La Auditoria de la Deuda Pública de Barcelona convoca a Syriza

play
Thursday, 7 June, 2012

Yorgos Mitralias, cofundador de l'Auditoria del Deute Grec i membre del Comitè per l'Anulació del Deute Internacional - CADTM, va participar ahir [07-06-2012] al Parc de les Tres Xemeneies del Paral·lel, a un acte organitzat per l'Auditoria del Deute de Barcelona. La convocatòria amenitzada per un deliciós sopar consistent en especialitats culinàries gregues, va atreure mig centenar de persones que van escoltar amb atenció les advertències d'aquest afamat orador, el qual va atrevir-se a comparar l'actual situació del poble grec, amb la de l'espanyol del 1936. El seu to apocalíptic va tornar-se esfereïdor quan va insinuar que si Grècia queia, tota Europa es desmoronaria davant del feixisme. Entre les seves observacions més esclaridores es troben les seves declaracions sobre el filo-feixisme del nou lider socialista francès, François Hollande, o del assassinat indiscriminat d'inmigrants que s'està produint a mans de les forces del ordre a Grècia. Alguna ponent fins i tot no va dubtar en expressar els seus temors que si Syriza guanya les properes eleccions, probablement el seu lider Alexis Tsipras correria el mateix destí de la família Kennedy.

JUDICI POPULAR A LA BANCA #16M

play
Wednesday, 16 May, 2012

Amb participació de Plataforma Aigua es Vida, Auditoria del deute, Afectats per les hipotèques, Stop desnonaments, Repsol mata, Afectats per les preferents... i mes.

"En l'aniversari del 15M l'assemblea ha decidit jutjar a la banca i concretament a la Caixa per robar a la gent i ser un dels causants de la crisi enriquint-se amb el deute de paissos com Espanya y Catalunya i financiant empreses que van clarament contra el medi ambient o el dret universal de les persones. Per tot aixó es decideix jutjar a la Banca, i en concert a la Caixa amb el sr. Isidre Fainé al cap devant. Quin serà el veredicte?"

Enlace direct al video: http://www.youtube.com/watch?v=XF6QJDW4NIs&list=UUR6RYBhGhho_2mdTLXt2Fhg...
Video Poble Nou http://www.youtube.com/user/videopoblenou

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.