animacion

3ª FIra ARte-SAna 2 de JUny a la FEsta MAjor de la MAurina (TErrassa) ARTESANS/ES PER L'AUTOGESTIÓ

play
Saturday, 2 June, 2012

Artesans per la Autogestió Terrassa
Som un grup obert d'artesans/es que ens hem ajuntat per unir les nostres forces i autogestionar-nos sense intermediaris que s'aprofitin del nostre treball. Entenem com Artesans, tota producció feta per un/a mateix/a, es a dir, músiques i músics, Actrius i Actors, Escriptors/es, dissenyadors/es, etc. També tenen lloc en aquest projecte! Els/les Artesans/es exposaran les seves creacions i es vendrà o intercanviarà. Fins i tot si algun/a ARTE-SANA vol acceptar ECO-s o regalar el producte, això queda en mans de cadascun/a. Ara com ara hi ha gent que, edita fancines, dissenya roba, cuir, creacions de reciclatge, pasta polimèrica, plata, músiques i músics, serigrafia manual, escriptores, actrius i actors, ... i molt més!!!!
Us hi esperem!!!!!!!

PROPERA FIRA: 2 de Juny a la FESTA MAJOR de la MAURINA (TErrassa)
Horari: 17:00h-2:00h

BLOG: http://artesansperlautogestio.blogspot.com.es/
FACEBOOK: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003869486061

Presentació projecte Can Piella (Animación)

play
Monday, 10 May, 2010

Abuela Grillo

play
Tuesday, 14 February, 2012

Corto animado producido en The Animation Workshop en Viborg, Dinamarca, por The Animation Workshop, Nicobis, Escorzo, y la Comunidad de Animadores Bolivianos, el cual tiene el apoyo del Gobierno de Dinamarca.
Animado por 8 animadores bolivianos, dirigido por un francès, musica por la ambasadora de bolivia en Francia, composida por un otro francès, un proyecto danès, ajuda de produccion por un mexicano y una allemana. Adaptado de un mito ayoreo.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.