AN

Contrainfos núm. 10 L'Audiència Nacional imputa els pastissos a Barcina

play
Wednesday, 21 March, 2012

L'Audiencia Nacional imputa als activistes en contra del tren d'alta velocitat de Navarra, per llençar els pastisssos a Yolanda Barciona amb elevades penes.

Contrainfos núm. 10

play
Wednesday, 21 March, 2012

Contrainfos arriba a la seva desena edició realitzant un informatiu més llarg que els anteriors, amb més contingut i múltiples mobilitzacions. Parlarem de la vaga general, de la mobilització de les dones durant la setmana del 8 de març, la impunitat policial entorn al cas 27m i molts altres, un nou desnonament aturat aquest cop, a Besos Mar. Dins les notis curtes trobem l'ocupació d'un hort a Esplugues relacionat amb el Pla Caufec, la publicació del diari Rebel·leu-vos,...

Contrainfos núm. 7: L'Audiència Nacional es declara incompetent per seguir jutjant a les imputades pel 15J

play
Wednesday, 8 February, 2012

Aquesta quinzena arribava la sorprenent notícia, l'Audiència Nacional es declara incompetent per seguir amb el cas dels impuatats pels fets del Parlament el pasat 15 de Juny de 2011, al considerar que el Parlament de Catalunya no és una alta institució de l'Estat Espanyol.

Contrainfos núm. 7

play
Wednesday, 8 February, 2012

El Contrainfos arranca la setena edició amb les protestes per les retallades i la gran manifestació del 28G. Parlem de les protestes al Cap de la Guineueta, de la nova posició de l'Audiencia Nacional en vers el cas dels fets al Parlament, del tancament de megaupload, de les protestes en favor del tancament de CIES, de l'Ateneu la Flor de maig, del Garganter i les protestes de TMB, del yonopago, la manifestació anticatólica i per l'avortament lliure i gratuït...

Contrainfos núm. 4: Detencions d'Igualdad animal i Ecoanimal

play
Wednesday, 22 June, 2011

12 activistes en defensa dels animals van ser detinguts i acusats d'ecoterroristes. Eneko, portaveu d'Igualdad animal, ens explica els incomprensibles fets i la criminalització del moviment.

Contrainfos 5. Judici a les detingudes del parlament al 15J

play
Thursday, 15 December, 2011

L'audiència Nacional es trasllada a Barcelona pel bloqueig del parlament el 15-J de 2011.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.