29 març

Contrainfos núm. 14

play
Thursday, 17 May, 2012

Arriba el contrainfos de la segona quintzena de maig amb noticies com el 12M-15M, les preses de la vaga i el alliberament de la Laura, la manifestació antifeixista al Clot, visita al CIE de Zona Franca, la vaga d’Universitats … A l’entrevista parlem sobre Repsol i l’observador de l’informació de manipulación informativa… i moltes noticies mes!!

Contrainfos núm. 12 Detingudes 29M

play
Wednesday, 25 April, 2012

Tres setmanes després de la vaga general del 29M, encara tres companyes continuen a presó. (Altres les estan imputant hores d'ara ) És per això que diversos grups de suport reclamen la seva llibertat ja que entenen que les raons exposades per la jutgessa són insuficients. Diumenge 22 d'abril a les 19.00h de la tarda a pl.Catalunya hi ha convocada una manifestació en suport a les detingudes i les preses.

Amanece que no es poco

play
Tuesday, 13 March, 2012

Programa n. 10 d'Amanece que no es poco, un magazine informatiu realitzat entre Audiovisol (grup audiovisual sorgit de les acampades de Madrid-15M) y la veterana televisió comunitària de Vallekas, TeleK. Un magazine creat per donar resposta a la necessitat d'una televisió diferent, crítica, que aporti el punt de vista de la ciutadania silenciada en els mitjans de comunicació generalistes.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.