11s

Contrainfos 51

play
Tuesday, 17 September, 2013

En aquest contrainfos parlem de l'11 de setembre, de la situació del inmigrnants desallotjats abans de l'estiu al poblenou i del discurs d'Artur Mas amb motiu de la celebració de la Via Catalana. I A la entrevista: Diego Cañamero.

11 de setembre del 2013

play
Sunday, 15 September, 2013

Contrainfos realitza aquest reportatge recollint diferents llocs i moments de la Diada Nacional de Catalunya i preguntant a la gent que és el que en pensa del procès nacional.Desde el Vendrell ( Tarragona ) fins a la rambla de Barcelona passant per la Diagonal amb els parlaments durant l'acció Encerclem LaCaixa.

Diada nacional de Catalunya 11S

play
Tuesday, 11 September, 2012

LaTele i Contrainfos, van sortir al carrer el dia 11 de setembre per valorar quines eren les sensacions i com es desenvolupava una jornada independentista, dins un context polític i social molt deteriorat.

ZERO investigació sobre l'11S

play
Friday, 12 September, 2008

Un interesantísimo documental de investigación sobre los hechos del 11S, dirigido por Franco Fracassi y Francesco Trento en 2008. Por fin doblado al castellano.

Cuenta con la participación de personalidades mundialmente conocidas del ámbito de la cultura, la política, ingenieros, arquitectos, pilotos, familiares de las victimas del wtc, testigos, etc. Aparecen en el documental entre otros, Dario Fo, Gore Vidal, Giulietto Chiesa.

La investigación se basa en todo momento en hechos probados y demostrados.

Zero ya a sido emitido en televisiones de algunos paises europeos.

Descargaoslo, y difundidlo por todas partes.

Despues de las preguntas deben venir las respuestas.

Mas Información en: http://www.renso.es

11 de septiembre de 2001 - Engaño global

play
Tuesday, 12 September, 2006

11S - Inganno globale és la primera pel·lícula italiana sobre els atemptats a New York del 2001. El documental prova d'aclarir el debat sobre què va passar aquell dia, diferenciant entre acusacions ridícules i veritables responsabilitats no assumides, intentant que la inconsistència de les primeres no permeti amagar les segones. I ho fa repassant fets documentats i fàcilment verificables. L'autor afirma: "No hi ha una "teoria del complot", només hi ha respostes poc clares per part dels governs. Nosaltres només volem aclariments".
El documental, però, ha rebut algunes crítiques per tendenciós y poc rigorós amb algunes de les informacions.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.