el vendrell

Brahim, empresonat sense saber-ne els motius

play
Divendres, 29 Novembre, 2013

La Mireia, companya sentimental del Brahim i veïna de Barcelona ens explica l'estranya detenció i empresonament del jove que des del passat dimecres 20 de Novembre es troba al centre penitenciari de Tarragona.

Justicia per Yassir [Contrainfos]

play
Dijous, 14 Novembre, 2013

El Raval, 14 novembre 2013.- Manifestació contra la impunitat policial a Barcelona. Entrevistem al pare i germà d´en Yassir E Younnoussi, que va aparéixer mort a la comissaria dels mossos d´esquadra del Vendrell, el passat 31 de juliol. Malgrat la gravetat dels fets, aquest cas, fins ara, ha tingut escàs ressò mediàtic.

Contrainfos 51

play
Dimarts, 17 Setembre, 2013

En aquest contrainfos parlem de l'11 de setembre, de la situació del inmigrnants desallotjats abans de l'estiu al poblenou i del discurs d'Artur Mas amb motiu de la celebració de la Via Catalana. I A la entrevista: Diego Cañamero.

11 de setembre del 2013

play
Diumenge, 15 Setembre, 2013

Contrainfos realitza aquest reportatge recollint diferents llocs i moments de la Diada Nacional de Catalunya i preguntant a la gent que és el que en pensa del procès nacional.Desde el Vendrell ( Tarragona ) fins a la rambla de Barcelona passant per la Diagonal amb els parlaments durant l'acció Encerclem LaCaixa.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.