#EfecteCanVies

Can Vies viu a les rambles de Barcelona

play
Dissabte, 31 Maig, 2014

Dissabte 31 de gaig es recontrueix Ca Vies després de la destrucció realitzada per l'Ajuntament al centre autogestionat durant 17 anys, a la tarda hi ha una concentració que acaba de matinada a Gran Via, amb 225 detinguts, vulnerant-se drets fonamentals. La vida comença on acaba l'Estat.

sants 28M en guerra

play
Dimecres, 28 Maig, 2014

Barris en peu de guerra #EfecteCanVies [Contrainfos]

play
Dimecres, 28 Maig, 2014

Ahir dimecres cap a dos quarts de nou del vespre, arribaven columnes de persones vingudes des de diferents barris i places que recolzaven CanVies i la lluita que es porta a terme a Sants.

Osona es manifesta en suport a Can Vies #EfecteCanVies

play
Dijous, 29 Maig, 2014

Un centenar de persones s'han manifestat avui a Vic en suport a Can Vies realitzant un escarni de 10 minuts davant de la casa del conseller d'interior, Ramón Espadaler, a Vic. La manifestació ha acabat davant la seu comarcat de CDC.#EfecteCanVies

Estan desallotjant CAN VIES!!! [contrainfos80]

play
Dimecres, 28 Maig, 2014

Periodista de LaTele.cat ferit per bala FOAM #canviesnoestoca [Contrainfos]

play
Dilluns, 26 Maig, 2014

Mentre un fort dispositiu dels mossos d´esquadra ocupava els carrers de Sants i desallotjava amb dificultats la gent que resistia dins del CSO Can Vies, pels carrers del voltant l´indignació i el rebuig del desallotjament eren evidents.

Càrregues durant la Manifestació en suport a #CanVies [Contrainfos]

play
Dilluns, 26 Maig, 2014

Càrregues per part dels antidisturbis als carrers de Sants. Carrer Riego, detenció i resposta del barri.LA SOLIDARITAT LA NOSTRA MILLOR ARMA.#CANVIESNOESTOCA

Estació de Sants 20:05 #CanViesNoesToca [Contrainfos]

play
Dilluns, 26 Maig, 2014

Minuts abans de l'inici de les càrregues l'Estació de Sants de Barcelona, presentava aquest aspecte d'assetjament policial, realitzant registres i privant el pas de la gent.Les imatges estan registrades a l'entrada que dona a la plaça dels Països Catalans.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.