deute

Entenent el deute

play
Diumenge, 16 Desembre, 2012

Xerrada de la Plataforma Auditoria del Deute celebrada a la #MaratóPerLaPública que es va fer el 16 de Decembre de 2012 dins les accions de #TancadaClínic.

http://tancadaclinic.wordpress.com/author/tancadaclinic/
http://auditoriaciudadana.net/

Debat sobre el deute i sobre el escenari que podem trobar-nos si el repudiem

play
Dijous, 19 Abril, 2012

"Conferencia i debat sobre el deute i sobre el escenari que podem trobar-nos si repudiem el deute" per Francisco Ferrer del Seminari d'Economia Crítica Taifa en la seu d'Attac-Catalunya

http://www.attaccatvideos.com/
http://seminaritaifa.org/

Què està passant a Grècia? 1/3

play
Dijous, 5 Juliol, 2012

Els esdeveniments a Grècia són de gran importància pel conjunt de l'esquerra europea. Grècia s'ha convertit en el laboratori del capital financer en el seu experiment per a reorganitzar la societat i, també, en el laboratori dels moviments socials en la seva lluita contra el poder de les finances. El desenllaç del què passi a Grècia marcarà al conjunt dels països de l'Europa mediterrània.

En aquest acte vam comptar amb la presència de Spyros Niakas, membre de Syriza, i de Josep Maria Antentas, professor de sociologia de la UAB, que va estar a Grècia durant la passada campanya electoral.

La Auditoria de la Deuda Pública de Barcelona convoca a Syriza

play
Dijous, 7 Juny, 2012

Yorgos Mitralias, cofundador de l'Auditoria del Deute Grec i membre del Comitè per l'Anulació del Deute Internacional - CADTM, va participar ahir [07-06-2012] al Parc de les Tres Xemeneies del Paral·lel, a un acte organitzat per l'Auditoria del Deute de Barcelona. La convocatòria amenitzada per un deliciós sopar consistent en especialitats culinàries gregues, va atreure mig centenar de persones que van escoltar amb atenció les advertències d'aquest afamat orador, el qual va atrevir-se a comparar l'actual situació del poble grec, amb la de l'espanyol del 1936. El seu to apocalíptic va tornar-se esfereïdor quan va insinuar que si Grècia queia, tota Europa es desmoronaria davant del feixisme. Entre les seves observacions més esclaridores es troben les seves declaracions sobre el filo-feixisme del nou lider socialista francès, François Hollande, o del assassinat indiscriminat d'inmigrants que s'està produint a mans de les forces del ordre a Grècia. Alguna ponent fins i tot no va dubtar en expressar els seus temors que si Syriza guanya les properes eleccions, probablement el seu lider Alexis Tsipras correria el mateix destí de la família Kennedy.

JUDICI POPULAR A LA BANCA #16M

play
Dimecres, 16 Maig, 2012

Amb participació de Plataforma Aigua es Vida, Auditoria del deute, Afectats per les hipotèques, Stop desnonaments, Repsol mata, Afectats per les preferents... i mes.

"En l'aniversari del 15M l'assemblea ha decidit jutjar a la banca i concretament a la Caixa per robar a la gent i ser un dels causants de la crisi enriquint-se amb el deute de paissos com Espanya y Catalunya i financiant empreses que van clarament contra el medi ambient o el dret universal de les persones. Per tot aixó es decideix jutjar a la Banca, i en concert a la Caixa amb el sr. Isidre Fainé al cap devant. Quin serà el veredicte?"

Enlace direct al video: http://www.youtube.com/watch?v=XF6QJDW4NIs&list=UUR6RYBhGhho_2mdTLXt2Fhg...
Video Poble Nou http://www.youtube.com/user/videopoblenou

El Gran Casino Europeo

play
Divendres, 12 Novembre, 2010

Com fer d'una deuta privada una deuta pública.-----------------Cómo hacer de una deuda privada, una deuda pública. ATTAC TV

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.