detingudes

Contrainfos 50

play
Dimarts, 18 Juny, 2013

Ultim contrainfos de la temporada! Parlem dels judicis a les vaguistes del 29M i als habitants de la nau Puigcerdà de Poblenou. De l'informe 2013 realitza't per l'associació Stop Bales de Goma i de les accions al Gat de Raval. Per últim, video especial resum dels 50 Contrainfos.

a.DOC: “Un año de las detenciones”

play
Divendres, 22 Juny, 2012

El 22 de juny es compleix un any de la detenció dels 12 activistes pels Drets Animals a l’estat espanyol. A un any vista, el procés segueix obert, segueixen en llibertat provisional amb càrrecs i estan pendents de judici.

Durant aquest nou any, el moviment pels Drets Animals ha seguit treballant i creixent, presentant noves investigacions i denunciant l’explotació que l’especisme provoca sobre les víctimes d’aquest sistema repressiu per a tots els que reclamen o requereixen justícia.

Contrainfos 16. Repressió a Lleida

play
Dimecres, 6 Juny, 2012

El passat 6 de juny els mossos d'esquadra de Lleida carregaven contra els manifestants que es concentraven davant la comissaria, per reclamar la llibertat de les 4 detingudes durant el matí del mateix dia, en relacio als fets de la vaga del 22M.

n/d

Contrainfos 15. Repressió 29M, noves detencions

play
Dimecres, 30 Maig, 2012

La magistrada del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona ha decretat presó preventiva per dos vaguistes del 29-M del barri barceloní de Sants: Andreu C. i Ruben M. Altres tres han quedat en llibertat amb càrrecs, sense fiança: Jorge M. (també del barri de Sants) i Jordi A. i Nacho (tots dos militants del SEPC i la CAJEI de Sant Andreu). La jutgessa ha desestimat les acusacions que feien els mossos de pertinença a organització criminal. Una altra de les persones detingudes el 29 de maig també va quedar en llibertat amb càrrecs, després de declarar davant del jutge a Reus. El jutge ha dictat per ell, com a mesura cautelar, la prohibició d'assistir a manifestacions fins la data del judici.

n/d

n/d

n/d

contrainfos 14. Despesa desorbitada en la militarització de BCN, degut a la Cimera de BCE

play
Dijous, 17 Maig, 2012

El costos econòmics per protegir la cimera del BCE foren molt exagerats, impulsant politiques com el trencament temporal del tractat de shengen o la militarització, d'una ciutat que no havia convocat protestes ni manifstacions durant els mateixos dies, tret d'una vaga d'universitats que poc tenia a veure amb el BCE.
D'altra banda, els familiars i amics dels detinguts pels incidents del 29M en pressó preventiva, van rebre amb alegria la noticia del seu alliberament, pero també amb estupor, ja que qualsevol diria que l´Audiencia de Barcelona, d´acord amb Felip Puig, va esperar a que passés la cimera del BCE a Barcelona per decretar l´empressonament improcedent.

Contrainfos 14. Laura en Llibertat!

play
Dijous, 17 Maig, 2012

Una vegada superats els dies 1 de maig i la cimera del BCE, els empresonats el passat 29M, van ser deixat's en llibertat. D'altra banda, la secretaria general de CGT Laura Gómez, per fi, un mes després de realitzar una acció simbòlica davant la borsa, ha estat deixada en llibertat. Analitzem la repressió policial i ens preguntem quin son els seus límits.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.