colònia castells

hArtiCultura 7

play
Dimecres, 13 Juny, 2012

Setè episodi d' hArtiCultura, programa de latele.cat. En aquest episodi hi ha un reportatge de l'enterrament de la Colònia Castells amb obra de teatre, recital poètic de Carles Rebassa i graffiti. Reportatge del festival Influencers del CCB amb entrevista al director del festival i resportatge de l'acció de la PAH amb entrevista a JR i muntatge amb un tema de Lagrima de Sangre. Reportatge i entrevistes als organitzadors de l'exposició SaturArte al CSO l'Astilla. Muntatge d'una acció-performance de l'Igor de Bilbo a Plaça Catalunya amb els coloms. Reportatge de l'exposició de pintura d'en Miguel Fraile Morán a Madrid del nostre col.laborador Kontragaspi. I un video rescatat d'internet d'una acció de graffiti al carrer de l'any 2004 en contra del 22@.

Tomaterapia - avanç hArtiCultura7

play
Dijous, 15 Març, 2012

alliberARTE és un dels principals objectius d'Harticultura i hem inclòs la TOMATERAPIA com a teràpia revolucionària devant la TV.

Contrainfos núm. 9 Enterrament de la Colònia Castells

play
Diumenge, 19 Febrer, 2012

El passat 19 de febrer diferents organitzacions com "Salvem la Colònia", l'assamblea de joves de Les Corts i l'assamblea de Barri celebren una cerimònia fúnebre de comiat de la Colònia Castells de Barcelona lamentant la expropiació, especulació i incompetència de les administracions que en són responsables.

Contrainfos núm. 9

play
Dimecres, 7 Març, 2012

En aquest contrainfos tractem la vaga d'universitats, la "no vaga de tmb", les protestes entorn al MWC, els problemes amb el PIRMI, la manipulació informativa entorn al moviment NOTAV de la Vall de Susa, el cas Urdangarín, la repressió a l'escola Lluis Vives,el vetllatori al parlament contra les retallades o l'enterrament de la colònia castells.

Contrainfos 5. Presentació del documental No-Res sobre la Colònia Castells

play
Dijous, 15 Desembre, 2011

Presentació als cines Verdi del documental "No-Res, vida i mort d'un espai en tres actes" sobre la Colònia Castells, a càrreg del seu director Xavier Artigues.

[No-Res] Una pel·lícula sobre la Colònia Castells PROM

play
Dilluns, 17 Gener, 2011

[No-Res] Vida i mort d'un espai en 3 actes.
Promoció de la pel·lícula No-Res, una crònica dels últims anys de la Colònia Castells, una de les poques colònies fabrils que queden a Barcelona, que serà derruïda al llarg 2011.
Creative Commons
Producció: Metromuster + info: http://no-res.cc/estat-del-projecte/

Trailer [NO-RES] vida i mort d'un espai en tres actes

play
Dijous, 2 Desembre, 2010

[Una altra Barcelona]La Colònia Castells és un dels pocs testimonis arquitectònics de la Barcelona industrial de principis del segle XX que queden en peu. Irònicament, aquell espai que havia servit per sotmetre millor al treballador fabril a unes condicions infrahumanes, és avui en dia un dels indrets de la ciutat amb una qualitat de vida més envejable: cases baixes amb jardí i carrerons sense t

Resistència al possible desallotjament de la Colònia Castells. Les Corts. 9 nov 2010

play
Dimarts, 23 Novembre, 2010

Cap a les 8.15 del mati es va tallar el carrer Entença a l'alçada del Casal Popular per protestar per l'imminent desallotjament. Una persona es va embidonadar al mig del carrer Entença i els mossos la van moure a la vorera del casal, varies persones es van encadenar dins del casal i una cinquantena de persones es van concentrar en suport. LA COLÒNIA RESISTEIX, EL CASAL RESISTEIX! + info: salvemlacolonia.blogspot.com/

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.