Contrainfos 114

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sL8Ca3z66iA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

01. El passat dissabte es va realitzar un acte de desobediència
política per part del Sindicat Popular de Venedors Ambulants de
Barcelona i el colectiu de suport Tras la Manta en resposta a les
declaracions de l’Ajuntament i la repressió policial que pateixen les
companyes venedore

02. El 8 de març de 2016 es celebren les Jornades Feministes Tornem al Paranimf, es va rememorar que l'any 1976 es va ocupar el Paranif per les Dones i La Manifestació pel dia de la dona treballadora.

 03. Manifestació nocturna fem-nos fortes, fem-ho ho juntes. La nit es nostra. El pasat 7 de març es va celebrar la mani nocturna en Sant Andreu dins de la jornades d' acció feminista autónoma "Se va a armar la gorda".

04. I seguint amb les lluites feministes, incidim en el crim polític i d’estat de la defensora de drets humans a hondurasBerta Cáceres la matinada del 3 de març. Des del contrainfos recordem unes de les seves paraules: “Vos tenes las balas…yo la palabra. La bala muere al detonarse, la palabra vive al replicarse”.

05. 2on Aniversari Ateneu Entrebanc a l'espai Germanetes

06. El passat divendres 11 de març es celebrà els 25 anys de la revista ecologia política presentant el seu numero 50.

07. Festival OVNI 2016. del 2 al 6 de març al CCCB www.desorg.org

08. Cançó d'Ovidi Montllor, a la vida, per Maria Arnal i Marcel Pagès.

Doncs fins aquí aquest intens contrainfos, gracies per seguir redere de les pantallas apostant per una información abajito y a la izquierda!!tornem aviat i, com sempre, recordem que qualsevol col.laboració es benvinguda els dilluns al vespre al infoespai del barri de gracia de Barcelona!!

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.