Benedicto XVI

La MAMA vs El PAPA

play
Diumenge, 7 Novembre, 2010

Escopim sobre la cara del PAPA de Roma i tot el que representa i li dediquem humilment aquest video. Si algú li molesta o se sent molest també li dediquem.

Manifestació en repulsa de la visita del Papa. "Eu nom te espero" Galiza

play
Dimarts, 9 Novembre, 2010

Video de les companyes de Galiza Contrainfo (http://galizacontrainfo.blip.tv):Les manifestacions a Galiza han sigut molt reprimides en aquest video podem veure una mostra. Manifestaçom de rechaço à visita do Papa "Eu nom te espero" (violência policial contra a liberdade de expresion)

Atac Psíquic per deixar impotent el Papa

play
Dijous, 4 Novembre, 2010

Un grup de persones van concentrar-se a sota del gran PENIS, mostra de Poder de l'empresa AGBAR a la plaça de les glòries, per fer un atac contra la figura del papa en motiu de la seva visita a Karcelona.

Ni Dios, Ni Estado, Ni Papa, FL BCN. Concentració contra la visita del Papa. 6-11-10 BCN

play
Dissabte, 6 Novembre, 2010

La CGT va convocar el dissabte 6 a les 15h a Barcelona (plaça catedral), una concentració contra la visita del Papa. Aquesta va ser totalment rodejada pels mossos d'esquadra.

MIRA QUE LE DIJEMOS QUE NO A BENEDICTO XVI PERO...

play
Dimarts, 9 Novembre, 2010

Que no, que no queriamos que viniese a visitarnos a Barcelona y se gastasen un pastón en seguridad, en papamóviles, en cochecitos, en hoteles y milongas...pero no nos hicieron caso y vino. Y lo peregrinos agresivos nos juntamos para expresar que este Ratzinnger no nos da buena honda y que tiene que solucionar mucho en su Vaticano antes de dar lecciones de honestidad, fe y toda la palabreria barata con la que llenan los periodicos del mundo.

Primeres protestes contra el papa a la plaça Sant Jaume

play
Divendres, 5 Novembre, 2010

Protestes contra el Papa 4 de novembre a Barcelona (Plaça Sant Jaume)

Concentració ultracatòlica per la visita del papa

play
Dijous, 4 Novembre, 2010

Concentració ultracatòlica "Jo sí que t'espero" convocada a la plaça de la Catedral a la mateixa hora que a St.Jaume els moviments socials cridaven "Jo no t'espero".Dijous 4 de novembre del 2010

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.