banc

PAHV Gramenet- Ocupacio banc Catalunya Caixa [contrainfos]

play
Dijous, 13 Març, 2014

7/3/2014Convocats per la PAHV-G, el dia 6 es va ocupar de manera indefinida l'oficina de CatalunyaCaixa del carrer Jacint Verdaguer de Santa Coloma de Gramenet per a aturar el llançament, demanar la condonació del deute i un lloguer social per a la família de Yira, perquè de manera reiterativa els responsables de l'oficina es negaven a negociar.

flo6x8: Bankia, pulmones y branquias

play
Dijous, 24 Maig, 2012

Animadxs por los recientes acontecimientos en torno a Bankia, a quien el gobierno está inyectando miles de millones de euros mientras la población española se hunde en la miseria, hemos querido sumarnos a las numerosas críticas contra este latrocinio.

n/d

n/d

JUDICI POPULAR A LA BANCA #16M

play
Dimecres, 16 Maig, 2012

Amb participació de Plataforma Aigua es Vida, Auditoria del deute, Afectats per les hipotèques, Stop desnonaments, Repsol mata, Afectats per les preferents... i mes.

"En l'aniversari del 15M l'assemblea ha decidit jutjar a la banca i concretament a la Caixa per robar a la gent i ser un dels causants de la crisi enriquint-se amb el deute de paissos com Espanya y Catalunya i financiant empreses que van clarament contra el medi ambient o el dret universal de les persones. Per tot aixó es decideix jutjar a la Banca, i en concert a la Caixa amb el sr. Isidre Fainé al cap devant. Quin serà el veredicte?"

Enlace direct al video: http://www.youtube.com/watch?v=XF6QJDW4NIs&list=UUR6RYBhGhho_2mdTLXt2Fhg...
Video Poble Nou http://www.youtube.com/user/videopoblenou

Roda de Premsa 25-Maig Enric Duran

play
Dimarts, 26 Maig, 2009

Quatre dies després de la seva posada en llibertat sota una fiança escandalosa de 50.000 euros, la qual com s'explica en la roda de premsa servirà per invertir en banca ètica, l'Enric ha fet una Roda de Premsa explicant la seva situació actual i l'experiència viscuda aquests dos mesos de presó preventiva.

Boicot als Bancs

play
Dilluns, 27 Abril, 2009

Accio contra els bancs, 27 d'abril

Insubmís a la banca

play
Dimarts, 24 Març, 2009

Aquest és un documental sobre l'activista barceloní Enric Duran, que ha aconseguit préstecs per un total de 492.000€ de 39 entitats bancàries durant més de dos anys i ha destinat els diners als moviments socials que miren de construir alternatives. Per saber més,

Debat sobre la crisi

play
Divendres, 30 Gener, 2009

Robert Tomàs, economista i professor d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma, Núria Almirón, professora de Comunicació de la Universitat Pompeu Febre i Jordi Marí, director de FETS (Finançament Étic i SOlidari) i economista Debat sobre la crisi als platós de la UAB parlen amb Andreu Gual sobre les falses promoses del sistema ecònomica, les opcions i alternatives al mateix i el paper dels mass media. El debat comença també, comentant l'acció d'Enric Duran (3 mesos abans Enric Duran feia pública l'acció de no tornar els crèdits ).

Primera Entrevista a Enric Duran després d'esdevenir Robin bank

play
Dijous, 18 Setembre, 2008

Hola companyes,des de les ones lliures del canal 52 uhf!! Okupem les ones, emetem a partir d'ara l'entrevista a RobinBank. Fora de cap interès comercial o estatal, el canal emetrà tot el dia l'entrevista al teu televisor....si no tens tele o no aconsegueixes sintonitzar el canal, també pots veure l'entrevista per internet en l'enllaç següent:http://okupemlesones.blip.tv/Més informació l'acció i sobre el sistema financer a: http://www.17-s.infoFinalment, volem recordar que actualment les emissions de LaTele a Barcelona estan en perill gràcies a que els partits politics (d'esquera a dreta) i els interessos econòmics dels grans lobbis volen tancar l'unic canal realment democràtic i comunitari de tot l'espai radiolèctric de la nostra ciutat, l'únic canal sense publicitat, sense fany de lucre, canal lliure on podràs trobar i difondre la informació que no trobaràs en altres canals.Assemblea per a la Comunicació Socialwww.okupemlesones.org

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.