aturem el parlament

Contrainfos 104

play
Dijous, 4 Juny, 2015

01. Desalojo Oficina de habitage Gràcia02. Huelga Telefònica03. Dia internacional contra Petrolera Chevron04. Encuentro de okupación en Barcelona 05. okupación colectivo Patio Maravillas06. Acción deMadres de Encausados por "Aturem el Parlament"07. Desalojo trabajadadores de auditorio en huelga08. III Flotilla de la Libertad Rumbo a Gaza

Advocat Benet Salellas _ #EncausadesParlament [Contrainfos]

play
Dijous, 3 Abril, 2014

L'advocat Benet Salellas ens parla d'una part del judici contra les 19 encausades "d'Aturem el Parlament" realitzat del 31 de Març al 3 d'Abril a l'Audiencia Nacional a Torrejón de Ardoz (Madrid).

#EncausadesParlament: El cas. (1/6)

play
Diumenge, 16 Març, 2014

Entrevista a Laia Serra, advocada del cas 'Aturem el Parlament'.Més informació a: http://encausadesparlament.wordpress....(CAT/CAST)Les

Contrainfos núm. 7: L'Audiència Nacional es declara incompetent per seguir jutjant a les imputades pel 15J

play
Dimecres, 8 Febrer, 2012

Aquesta quinzena arribava la sorprenent notícia, l'Audiència Nacional es declara incompetent per seguir amb el cas dels impuatats pels fets del Parlament el pasat 15 de Juny de 2011, al considerar que el Parlament de Catalunya no és una alta institució de l'Estat Espanyol.

Contrainfos 5. Judici a les detingudes del parlament al 15J

play
Dijous, 15 Desembre, 2011

L'audiència Nacional es trasllada a Barcelona pel bloqueig del parlament el 15-J de 2011.

Especial parlament

play
Dimarts, 21 Juny, 2011

Programa matinal de tertulia i debat, en aquet cop dedicat al bloqueig al parlament del dia 15 de juny.

Aturem el Parlament: "¿Pelota?, ¿Pelotazo!

play
Dimecres, 15 Juny, 2011

recull del que va ser la convocatoria per aturar el parlament

Aturem el Parlament: On és la llibertat de premsa?

play
Dijous, 16 Juny, 2011

[abajo en castellano] Els mètodes de Felip Puig: la premsa no pot cobrir lliurement els fets violents del 15 J a la Ciutadella, provocats per una minoria sospitosa i desvinculada de la resta de manifestants pacífics. Qui eren els violents? Perquè es limita la llibertat de premsa en una democràcia? Perquè TV3 no ho explica? _________________________________ Los métodos de Felip Puig: la premsa no puede cubrir libremente los altercados del 15 J, provocados por una minoría sospechosa y desvinculada del resto de manifestantes pacíficos. Quiénes eran los violentos? Porqué se limita la libertad de premsa en una democracia?

Aturem el Parlament - Que no ens despistin. Som fortes!

play
Dimecres, 15 Juny, 2011

Jornades del 14J i 15J a la ciutat de Barcelona, en contra de les retallades. Video resum de LaTele. Vam ser 4-5 persones de càmera i dos montadores. Treball i reflexió en equip amb un resultat de 10.000 visites en poques hores!
Vam utilitzar 2 fotos de #acampadabcn (les que es veuen abans de Pl.cat) i música de www.jamendo.com

Aturem el Parlament: qui són els violents?

play
Dimecres, 15 Juny, 2011

No creiem que aquest video aparegut al youtube provi res: però serveix per veure un bon grapat de secretes (i les seves cares!) dins la manifestació. Si mireu i remireu el video veureu que intenta manipular-nos fent-nos creure que veiem com provaquen aldarulls: però pensem, que això passi en general no vol dir que aquest video ho provi! Penya: que no ens enganyin!

Títol i text Original del video: Qui són els violents?
Els mètodes de Felip Puig per deslegitimar el moviment del 15M. Allò que TV3 no ensenya": Policia secreta provoca als aldarulls a la Ciutadella."

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.