antigonia

Contrainfos 62

play
Dimarts, 10 Desembre, 2013

En aquest contrainfos parlem de la protesta del passat 4 de desembre al parlament de catalunya en contra dels pressupostos antisocials i el deute il.legítim. Veurem els videos realitzats per antigonia en relacio a la mort d'Alik al CIE de zona franca. El reportatge de 15mbcn.tv sobre la mort de'n Yassir.

Conferència sobre la situació de la nau #son300 a 13 dies del seu desallotjament

play
Dimecres, 7 Agost, 2013

Ibrahima Seydi, portaveu dels habitants de la nau desallotjada al carrer Puigcerdà el 24 de juliol de 2013 a Barcelona, explica la situació dels habitants i els incumpliments de les autoritats; és a dir: Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Delegació del Govern. 

Jornada ciudadana 2013. Antigonia [Contrainfos]

play
Dissabte, 11 Maig, 2013

11-05-2013] Jornada Ciudadana: lectura de un fragmento de la lista elaborada por United Against Racism en la que figuran 15.518 personas desaparecidas no identificadas.Participantes: Arcadi Oliveres, David Fernandez, Ada Colau, Andrés García Berrio, Marcelo Expósito, Jorge Luis Marzo y Veronika Arauzohttp://antigonia.com/

Contrainfos 46

play
Dimecres, 15 Maig, 2013

En aquest Contrainfos parlem de la vaga dels veins i veïnes de ciutat vella contra la gentrificació, del nou espai alliberat per coordinar les diferents lluites del 15m, de les jornades organitzades per Antigonia per a recordar a les mortes en les fronteres, del inici del judici als torturadors de Quatre Camins, de la Casserolada per fer fora els mossos a la Vila de Gràcia, del festival Protesta a Vic i de la vaga general d'ensenyament el 8 de Maig.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.