acció

ACCIÓ AL BUS SOLIDARI

play
Dijous, 20 Març, 2014

20/03/14: Acció duta a terme a la vila de Gràcia en suport als Bastoners Solidaris. Més informació: http://bastonersolidaris.wordpress.com/

ACCIÓ AL BUS SOLIDARI

play
Dijous, 20 Març, 2014

20/03/14: Acció duta a terme a la vila de Gràcia en suport als Bastoners Solidaris. Més informació: http://bastonersolidaris.wordpress.com/

FlashMob 2.2 Festes de Gràcia

play
Dimecres, 22 Agost, 2012

"La Direcció de Telefónica danya el futur de l'empresa"
La plataforma "Sí, Soy Rentable", formada per treballadors i treballadores de Telefónica, va portar a terme un nou flashmob el passat 14 d'agost, coincidint amb l'inici de les Festes de Gràcia, per denunciar els acomiadaments per baixes mèdiques justificades i declarats improcedents pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
Al voltant d'una cinquantena de persones amb les ja habituals samarretes blaves i caputxes blanques van aplegar-se per portar a terme l'acció. Portaven una gran pancarta on es podia llegir: "Telefónica despide enfermos" i "Telefónica contrata Urdangarines". Van iniciar la marxa fins a la plaça de la Vila de Gràcia, on es llegia el pregó.
Bloc: http://sisoyrentable.tumblr.com/

Estafa esto!

play
Divendres, 29 Juny, 2012

La Plataforma Estafa Banca ha organizado un acto en Badalona para dar a conocer al gran público las condiciones de usura y corrupción a las que nos somete la banca española con su indignante proceder, que para nuestra desgracia tiene el beneplácito del ejecutivo. Durante la acción se han colocado pegatinas, carteles y cordones de seguridad alrededor de las instituciones responsables de la crisis, al son de acusaciones que, aunque informales, contienen la semilla de la advertencia de criminalidad que observa la masa social en sus acciones.

Contrainfos núm. 8 Flamenc al banc

play
Dimecres, 22 Febrer, 2012

Acció contra els bancs a Barcelona.

Flo6x8 Barcelona: Esto no es crisis, se llama capitalismo' rumba catalana

play
Dimecres, 8 Febrer, 2012

Acción rumba catalana en una oficina de La Caixa en Barcelona

Contrainfos núm. 7: Protestes TMB.YONOPAGO

play
Dimecres, 1 Febrer, 2012

Actualment el finançament del transport públic depèn el 60% de les administracions públiques, és a dir, dels impostos que paga la societat. La resta es paga amb la compra de bitllets i de publicitat. Amb la davallada dels viatges l’ATM, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’ha endeutat en un 10% i per solucionar-ho, en comptes de recorre als agents polítics, ha anat incrementant des del 2002 els preus dels transports en un 38%. Es veu però que no ha estat suficient la descabellada pujada de preus i ara han optat per començar a retallar línies.

Contrainfos 6. Igualdad Animal

play
Dijous, 19 Gener, 2012

Igualdad animal realitza una accio de protesta a plaça Sant Jaume en contra de les industries pelleteres. defenen la igualtat entre totes aquells éssers vius que poden patir i sentir. L'entrevista ens deixa una dada curiosa: Cada persona de l'Estat espanyol consum anualment una mitja de 100 animals.

Acció contra el desallotjament de Can Vies

play
Dimecres, 16 Febrer, 2011

15 de febrer2 solidaris amb Can Vies s'encadenen a la Seu del districte Sants-Montjuichttp://canvies.barrisants.org/

Acción-flashmob a la Seguretat Social

play
Dimarts, 25 Gener, 2011

Acció flashmob a les seus de la Seguretat Social de Barcelona, Madrid i Màlaga amb motiu de la votació de la reforma de les pensions per part del govern espanyol.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.