1 de maig

Manifestació 1er de maig Barcelona 2104

play
Dijous, 1 Maig, 2014

Crònica del primer de maig 2014 a Barcelona, des de la Trobada llibertària al Raval fins a la manifestació anticapitalista

Juanito Piquete y Los Solidarios (1er de Maig 2013 a Barcelona)

play
Dimecres, 1 Maig, 2013

Resumen de las actuaciones de Juanito Piquete y Los Solidarios en motivo del Primero de Mayo en la ciudad de Barcelona. Actuamos en la plaza de las tres xemeneies para la CNT i posteriormente en el local de la CGT en la 9a planta de via laietana. Los Solidarios en directo son: Sergi Fàbregas: bajo, cajón, guitarra, voces y adaptaciones, Sílvia Tomàs: guitarra y voz, Ferran Ribot: Saxo Tenor, con la participación de Juanito Piquete. Contratación: spurning.net@gmail.com

Confederació General del Treball de Catalunya, CGT. 1 de Maig 2013

play
Dimecres, 1 Maig, 2013

El matí del 1 de Maig a la seu de CGT de Via Laietana. Barcelona

Actuació absurda dels mossos d'esquadra el primer de maig a Gràcia

play
Dimecres, 1 Maig, 2013

Els mossos d'esquadra a Gràcia, en una actuació injustificada, kafkiana i surrealista, retenen i identifiquen a uns joves que venien de la manifestació del primer de maig al bar on estaven. Mentres duien a terme aquest despropòsit, un jove que ha fet fotos a l'actuació, ha estat retingut i detingut de males maneres. I devant la resposta de la gent, s'han produit càrregues de dispersió. El propietari del local on han succeit els fets, ha tingut perdues econòmiques, dona't que els mossos d'esquadra han anat treient als joves, i fent-los marxar de la zona. També ha tingut perdues per la gent que espantada ha marxat just al arribar la policia. Cap agent li ha dona't cap explicació, ni justificació. El bar ha romangut "tancat" a la força amb la poca clientela acordonada, durant unes semifinals de la champions on hi jugava el FCB.

1 de Maig 20.45 - Paròdia Aragó-Pau Claris

play
Dimecres, 1 Maig, 2013

Parodia de latele.cat sobre la persecució que duien a terme els mossos d'esquadra al carrer Aragó amb Pau Claris, l'1 de maig a les 20.45.

1 de maig. Parc de les tres Xemeneies

play
Dimecres, 1 Maig, 2013

Concentració i manifestació de la CNT. 1 de MAIG

1 de Mayo de 1886. Anarquistas, Los mártires de Chicago

play
Dimecres, 1 Maig, 2013

"Los miembros de la AIT estamos convencidos de que sólo por la fuerza podrán emanciparse los trabajadores de acuerdo con lo que la historia nos enseña. En ella podemos aprender que la fuerza libertó a los primeros colonizadores de nuestro país, que sólo por la fuerza fue abolida la esclavitud y que así, como fue ahorcado el primero que en este país agitó la opinión contra la esclavitud, vamos a ser ahorcados nosotros. ¿En qué consiste mi crimen? En que he trabajado por el establecimiento de un sistema social dodne sea imposible que mientras unos amontonan millones otros caen en la degradación y la miseria. Así como el agua y el aire son libres para todos, así la tierra y las invenciones de los hombres de ciencia deben ser utilizados en beneficio de todos. Vuestras leyes están en oposición con la naturaleza y mediante ellas robáis a las masas del pueblo, a la vida, a la libertad y al bienestar.No combato individualmente a los capitalistas, combato al sistema que produce esos privilegios. Mi más ardiente deseo es que los trabajadores sepan quiénes son sus amigos y qiuénes son sus enemigos."

Terrassa , Sabadell i mes .....surten al carrer per l'1 de maig de 2012..

play
Dimarts, 1 Maig, 2012

Terrassa i Sabadell i mes .....surten al carrer per l'1 de maig de 2012, moltes moltes persones prenen els carrers de Sabadell, amb constant vigilància policial ,dies després la repressió es fa present en forma de multes, seguim i seguirem celebrant els 1 de Maig per molt que ens vulguin callats i tancats a casa.

Sortirem al carrer !

1 de maig a l'Assemblea de Cornellà

play
Dimarts, 1 Maig, 2012

Contrainfos núm. 13 Manifestació 1 de maig 2012

play
Dimarts, 1 Maig, 2012

L'1 de maig, tot i la campanya de la por que s'està duent a terme per part del departament d'Interior, els carrers van tornar a omplir-se de gent cridant en contra de les condicions actuals dels treballadors, en contra de les detingudes el dia 29M durant la vaga genral i demostrant, un cop més, que no ens aturaran. La tàctica policial per la seva part, fou extrema i asfixiant, registrant a tothom qui s'acostava a la manifestació i utilitzant sercretes amb braçalets, cares tapades... com a micos de fira a cadascuna de les cantonades.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.